Теми за НБУ

Professional

+359 888 73 90 90

За спешни поръчки на теми или казус се обадете на телефон:

Често задавани въпроси и отговори

В тази категория ще откриете всичко необходимо като информация. Ако все пак имате въпроси на които не сте открили отговор, използвайте телефоните по-долу, за да се свържете директно с нас.


 • София

  0888 73 90 90
  Понеделник - Петък:
  10:00 - 20:00
 • Варна

  0885 31 24 60
  Понеделник - Петък:
  10:00 - 18:00
 • Бургас

  0885 31 24 60
  Понеделник - Петък:
  10:00 - 18:00
 • Пловдив

  0888 73 90 90
  Понеделник - Петък:
  10:00 - 18:00

За да получите качествена разработка, трябва да имате задание с изисквания и да знаете какво точно ви е необходимо. В НБУ в повечето случаи се предоставят конкретни задания, които студентите трябва да изпълнят. Основен фактор се явява времето за работа. Повечето студенти се свързват с нас, когато трябва да предават своите теми. За да получите качествена тема, разработена индивидуално за вас, трябва да се свържете с нас, когато получите своите задания, за да имаме повече време за работа. Това важи за всички видове теми.
Сред основните фактори в процеса на разработване е използваната литература. Ако се изисква използването на конкретен модел, описан в конкретен учебник, задължително трябва да ни донесете учебните материали, по които следва да се изготви темата.

 •  

  Какъв вид услуга ще ми бъде предоставена от KAZUSI.iNFO?

  KAZUSI.iNFO разработва индивидуални теми, дипломни и курсови проекти, казуси, есета и бизнес планове, презентации и аналитични проекти за студенти от всички учебни нива във всички области и програми на НБУ. В услугата разработване се включва разработване на план, писане, редактиране, коригиране и техническо оформление. За да се гарантира, че нашите клиенти винаги получават най-добрите писмени работи консултантите, които ги разработват са най-надеждните и опитни професионалисти.


   

  Как се плаща за разработването на индивидуална разработка?

  Основно условие преди да се извърши авансово плащане е да се уточнят всички изисквания, налични материали, които трябва да се използват. KAZUSI.iNFO предоставя възможност за плащане до 2 вноски. Когато всички изисквания са ясни се заплаща 50% от цената преди започване на работа. Когато сме готови с темата доплащате останала част от сумата, след което получавате цялата дипломна, курсова или друга разработка. След заплащане на аванса не се приемат промени в изискванията, които биха значително променили първоначалната оценка и трудност на заданието.

 •  

  Притеснявам се, че информацията, включена в моя проект, няма да е индивидуална?

  Ние от KAZUSI.Info даваме абсолютна гаранция, че всеки проект, който пишем, е напълно оригинален, от автентични източници и с подходящи приложения. Преди да получите готовия проект, той ще бъде обстойно проверен чрез използването на специален софтуер против плагиатство, използван от най-добрите университети в света. Гарантираме ви, че темите за Нов български университет НБУ са напълно индивидуални и вие сте единственият получател на текста.


   

  Как да поръчам своята тема за НБУ?
  Мога ли да поръчам онлайн?

  KAZUSI.iNFO е най-голямата платформа за разработване на теми за НБУ. За ваше улеснение можете да се свържете с нас на предоставените по-горе телефони и да се информирате за всичко, което ви интересува. Локалните ни офиси са разположени в най-големите български градове като София, Варна, Бургас, и Пловдив. Работното им време е всеки работен ден от 10:00 ч. Ако сте в чужбина и ви е трудно да дойдете на място, се свържете с нас в секция контакти и ни изпратете запитване.

Допълнителна информация

Когато направите своето запитване, не сте пуснали своята поръчка!

За да сте сигурни, че вашата поръчка е направена, трябва да имате номер на поръчка. Без номер, не сте поръчали своята тема. Обърнете внимание: изключително важно е темата да бъде поръчана спрямо изискванията на заданията. Ако сте пропуснали да заявите някакви условия, ние няма как да знаем повече от вас какво точно ви е необходимо.

За да направите поръчка, трябва да разполагате с изисквания и условия, на които трябва да отговаря темата. Направете своето запитване онлайн предварително, за да получите отговор за цената и срока, за който ще бъдем готови.