Теми за НБУ

Professional

+359 888 73 90 90

За спешни поръчки на теми или казус се обадете на телефон:

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ?


Процесът на заявка и на поръчка за разработване на вашата тема, казус, реферат или есе за НБУ протича в определен ред:

Запитване чрез форма за поръчка

Първото нещо, което трябва да направите, е да попълните нашата форма за поръчка. След получаване на вашето запитване, ще получите отговор в рамките от един до пет работни дни, дали ще се ангажираме с вашето задание (услугите са подходящи за студенти редовно и дистанционно обучение в НБУ).

Запитване по телефона

Ако времето за разработка ви е малко или искате да получите по-подробна информация, можете да използвате телефона за заявка. Можете да направите своите запитвания всеки ден след 10:30 ч., като съкратите процеса за подаване на заявката (услугите са подходящи за студенти редовно и дистанционно обучение в НБУ).

Запитване за тема по имейл

Когато към вашата тема има подробни указания и изисквания, тогава е необходимо да се запознаем с тях и да ви отговорим възможно най-бързо дали бихме се ангажирали с разработването й. Необходимо е да ни изпратите информацията на ел. поща: office@kazusi.info (услугите са подходящи за студенти редовно и дистанционно обучение в НБУ).

Запитване за магистърска теза или дипломна работа

При този тип разработки е най-подходящо да дойдете на място в наш офис. Градовете, в които имаме офиси са София и Варна. Необходимо е да имате предварително записан час за консултация, който можете да запишете по телефона. Личният контакт дава повече възможности да разберем какво сте коментирали и съгласували с вашия научен ръководител.

Същинската заявка

Различните начини на комуникация и запитвания определят и времето за поръчка на вашата тема, казус, доклад и др. Всички заявки имат номер, който ви гарантира, че темата ще бъде готова в срок по зададените изисквания.

За нас е изключително важна обратната връзка с вас! Затова ви молим да се съобразите с нашите условия за поръчка на тема и да изберете най-подходящия за вас вариант.

 

поръчай